Haber

MHP Adana’da Yusuf Kanlı dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nda Yusuf Kanlı dönemi başladı.

Yaklaşık 6 yıldır MHP Adana İl Başkanı olarak görev yapan Bünyamin Avcı, bugün görevini eski MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı’ya devretti. MHP Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende Bünyamin Avcı ve Yusuf Kanlı birlikte salona girdi.

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Genel Lider Başdanışmanı Hüseyin Kelamlı, Adana Adliye Başkanı Cem Tutsoy, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Kamu-Sen Temsilcileri, TÜRKAV Adana Temsilcileri ve çok sayıda teşkilat yöneticisi katıldı. Bünyamin Avcı ve halefi Yusuf Kanlı birlik ve beraberlik beyanında bulunarak, “Her koşulda omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bünyamin Avcı’nın milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak için tüzüğe göre istifa etmesiyle boşalan MHP Adana İl Başkanlığı görevine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin onayıyla Yusuf Kanlı atandı. Daha önce farklı dönemlerde MHP Adana İl Saymanlığı, İl Başkan Yardımcılığı ve Seyhan İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Yusuf Kanlı, 2015 seçimlerinde de Adana Milletvekili Adayı Adayı oldu. Mali Müşavir olan Yusuf Kanlı evli ve iki çocuk babasıdır. – ADANA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu