Haber

Kayseri Valisi öğrencilerle bir araya geldi

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, Develi Kaymakamı Mehmet Tunç, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertuğrul Şahmetlioğlu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Danışman Rektör Doç. Dr. Rıdvan Karabulut, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Develi Seyrani Eğitim Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Suat Köylüoğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Öğretmenliği Sorumlusu Gamze Kara’nın yaptığı “Vali-Öğrenci Buluşması” etkinliğinde Vali Gökmen Çiçek, öğrencilik ve meslek hayatından anılarını paylaşarak öğrencilere hayatta nasıl başarılı olunacağını anlattı.

Etkinlikte kadın kooperatiflerine verdiği öneme değinen Vali Çiçek, Kayseri’de kadın kooperatiflerinin gelişmesi ve yaygınlaşması için her türlü desteği vereceğini söyledi.

Vali Çiçek, öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları da yanıtlayarak, öğrencilerin sorunlarına ilişkin analizler üretti.

Keyifli bir ortamda gerçekleşen etkinliğin sonunda Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Vali Gökmen Çiçek’e teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu